«Еврейский Обозреватель»
ГЛАВНАЯ
1/92
Январь 2005
5765 Тевет

ВІТАННЯ   З  ПЕРЕМОГОЮ НА ВИБОРАХ

На главную страницу Распечатать

Вельмишановний Вікторе Андрійовичу!

Від імені Всесвітнього Єврейського Конгресу, від єврейства України та від себе особисто дозвольте привітати Вас із перемогою на виборах Президента України, які ознаменували початок нового етапу розвитку українського народу та незалежної української держави.

Непохитний характер і тверда політична воля йти обраним шляхом зміцнення незалежності, демократії й оновлення, яку Ви, пане Президенте, та весь український народ проявили протягом нелегкого періоду виборчої кампанії, викликають почуття найглибшої поваги. Про це відзначено у резолюції пленарної асамблеї Всесвітнього єврейського конгресу, яка нещодавно відбулася у Брюсселі, де я маю за честь представляти інтереси України.

Перед Вами стоїть непросте завдання об'єднати Україну, реалізувати мрії та надії усіх громадян, які її населяють, та привести незалежну українську державу до процвітання та народовладдя. Ми впевнені у тому, що зміцнення демократії відповідає інтересам усіх громадян України і є гарантією економічного розвитку, а також стабільності, безпеки і співробітництва із світовою громадськістю.

Висловивши Вам велику довіру, український народ підтвердив свою мужність та стійке прагнення до подальшого розвитку і поглиблення демократичних і економічних перетворень у країні.

Ми бажаємо світлого майбутнього Україні та квітучого розвитку вільній державі на засадах миру, демократії та верховенства права.

Ми бажаємо Вам, пане Президенте, міцного здоров'я та усіляких успіхів на нелегкій та відповідальній посаді.

Ми бажаємо усьому українському народові національної злагоди, добробуту та великих звершень на благо народів усього світу.

Рабин Яків Дов Блайх,
Головний рабин Києва та України,
Віце-президент
Європейського Єврейського Конгресу

17 січня 2005 року
Вверх страницы

«Еврейский Обозреватель» - obozrevatel@jewukr.org
© 2001-2005 Еврейская Конфедерация Украины - www.jewukr.org